Recreatief Veteranen Voetbal

RECREATIEVE VETERANEN

Sinds de zomer van 2018 beschikt onze club opnieuw over een veteranenploeg; een échte en hechte vriendengroep die ons iedere zondagmiddag de weg tonen hoe sfeer, kameraadschap en samenhorigheid een innige band kunnen smeden die naast véél leute en plezier, ook tot sportieve resultaten kan leiden. 

Iedere wedstrijd geven ze telkens het beste van zichzelf en dragen met fierheid onze blauw-gele kleuren, om daarna onze kantine alle eer aan te doen, in een steeds sfeervol en gezellig samenzijn.

Ingedeeld in RVB (Recreatieve Veteranen Reeks B), zijnde de 2e ‘afdeling’ op zes reeksen in onze provincie, speelden ze vorig seizoen (2021-2022) zowaar kampioen in hun toenmalige reeks RVC, nadat ze in een bloedstollende laatste competitiewedstrijd 4-4 gelijkspeelden, en zo het laatste puntje behaalden dat ze nog nodig hadden voor een memorabele titelviering!

Leuk om weten ten slotte is dat één van onze spelers zich in 1981 als 8-jarige bij onze club aansloot en momenteel, weliswaar na een aantal omzwervingen, als bijna 50-jarige opnieuw de dienst uitmaakt bij onze veteranen; van clubliefde gesproken!   

Interesse om deze toffe groep te vervoegen? 

Alle info bij
Kim Jansoone – mobiel: 0476 82 41 33
E-mail: kim.jansoone@antwerpen.be
of bij
Wesley Depret – mobiel: 0475 22 13 40