Aanspreekpunt Integriteit- Club API


Hallo, ik ben Tom Jacobus. Sinds 2013 ben ik betrokken bij onze club, TOR Deurne Pirates. Ik ben begonnen als speler en later als coach van verschillende jeugdploegen. Sedert 2015 zetel ik ook in het bestuur van de club en ben ik verantwoordelijk voor de jeugdwerking.

Zoals alle ouders, wens ik dat iedereen met veel plezier naar TOR Deurne Pirates kan komen, om zich uit te leven en ontwikkelen, in een veilige en respectvolle omgeving. Daarom dat ik het belangrijk vind dat zij, alsook alle andere spelers, ouders, trainers, vrijwilligers en bestuur ergens terecht kunnen mocht er een vermoeden zijn van grensoverschrijdend gedrag.


Wat verstaan we als grensoverschrijdend gedrag?


● Elkevormvanpesterijen
● Ongewenstgedrag(al dan niet seksueel)
● Fysiekeen/of mentale bedreiging
● Racisme,discriminatie
● Geweldenvandalisme

Merk jij een ongepast gedrag binnen TOR Deurne Pirates en wil je hierover praten, dan kun je vanaf nu bij mij terecht! Ik ben regelmatig op de club aanwezig, spreek me gerust aan!


Kun je me niet treffen of praat je liever in een veiligere omgeving, stuur me dan een mailtje: tomjacobus@live.be en dan contacteer ik je zo snel mogelijk terug. Bellen of Whatsapp kan ook op 0486/533182.


Als Club-API luister ik naar jouw verhaal en zal deze in alle discretie behandelen, advies proberen geven en doorverwijzen wanneer nodig