Recreatief voetballen iets voor jou?

RECREATIEF VOETBAL

Er blijkt een steeds grotere behoefte van kinderen in de leeftijdsgroep tussen 6 en 15 jaar om samen een balletje te trappen zonder competitieverplichtingen. 

Voor jongeren die altijd al graag wilden voetballen, maar op zaterdag/zondag geen tijd hebben en/of niet de verplichting willen van een teamsport, een mooie mogelijkheid om toch in die behoefte te voorzien en de conditie op peil te houden.
 

Deze groep traint elke woensdagmiddag van 15.00 uur tot ongeveer 16.30 uur op de velden van ons jeugd -en oefencomplex Campus “Park Groot Schijn”. Men maakt hierbij gebruik van alle faciliteiten van de club zoals trainingsmateriaal, doeltjes en de kleedkamers. De trainingen gaan door van september tot half mei, met uitzondering van de schoolvakanties.

De trainingen worden gegeven door verschillende gemotiveerde jeugdtrainers en dit onder de sportieve verantwoordelijkheid van Junior CONTEH.

​

Heb je interesse? 

Je kan je het hele jaar door inschrijven op de club, gewoon even langskomen in onze clubkantine iedere woensdagmiddag vanaf 14.15 uur .

Alle info op het nummer: 03 325 38 70

Breng alvast je voetbalschoenen en wat douchegerief mee; voor de fun en leuke momenten zorgen wij wel!